CONTINUĂ PROTESTELE LA ȘINCAI – Ce spune Inspectoratul Școlar despre situație

Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Elevilor de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare decidea organizarea unei greve japoneze ieri, 20 septembrie. Azi, 21 septembrie, protestul s-a mutat în curtea liceului. Și va continua pană cand elevii vor primi ceea ce își doresc.

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș spune că protestul este susținut și de profesorii unității de învățământ, „iar cauzele sunt generate de condițiile improprii în care se desfășoară activitatea didactică în cadrul instituției de învățământ în această perioadă, precum și incertitudinea care persistă în legătură cu spațiile care vor fi disponibile pentru activitatea didactică începând cu luna octombrie 2022”.

„Precizăm că în corpul de clădire dat în funcțiune la începutul lunii septembrie 2022 nu există curent electric, motivul invocat de constructor pentru sistarea energiei electrice fiind lipsa paratrăsnetului. La ora actuală, o parte a claselor unității de învățământ efectuează cursuri în clădirea Centrului Universitar „Nord” Baia Mare, de pe strada Crișan.

Unitatea de învățământ și ISJ Maramureș au întreprins demersuri pe lângă Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, pentru a se urgenta finalizarea sălilor de clasă din clădirea în curs de reabilitare, a Colegiului Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare, astfel încât să se poată da în folosință, în cel mai scurt timp, spațiile necesare unei bune desfășurări a activităților didactice”, arată ISJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2