Continua taierile ilegale de lemn in Maramures. Ce au descoperit politistii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Serviciului de Ordine Publica – Biroul de Combatere a delictelor silvice, in colaborare cu specialistii Garzii Forestiere Cluj, au actionat pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice in domeniul depozitarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos.

In cadrul actiunilor desfasurate au fost verificate doua depozite cu punctele de lucru in Baia Mare si Tautii de Sus. Pentru neregulile constatate politistii au aplicat cinci sanctiuni contraventionale, in conformitate cu prevederile Legii Nr. 171/2010. Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 25 000 de lei. De asemenea politistii au dispus masura complementara a confiscarii in echivalent valoric a cantitatii de 237.52 mc material lemnos, informeaza IPJ Maramures.

Totodata, politistii au desfasurat si controale in trafic pentru depistarea si luarea masurilor legale fata de persoanele care transporta ilegal material lemnos. Astfel, ieri dimineata, in jurul orei 04.00, echipajul de ordine si siguranta publica din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus a oprit pentru control o autoutilitara condusa pe D.J.171-A, in localitatea Grosii Tiblesului, care transporta o cantitate de material lemnos esenta rasinos.

Intrucat soferul, un barbat de 43 de ani, din comuna Grosii Tiblesului, nu a putut prezenta avizul de insotire, politistii au luat masura confiscarii celor 12.17 mc lemn transportati, si au aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 5 000 lei.

Politistii vor continua actiunile pe aceasta linie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2