septembrie 17, 2021

Contrabanda: 1.480 pachete de tigari confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari de contrabandaMiercuri, 9 noiembrie, la nivelul Serviciului Teritorial PF Maramures s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 18.30, politistii de frontiera au oprit in trafic, pe DN 18, pe raza localitatii Petrova, judetul Maramures, o autoutilitara marca Fiat, despre care se detineau date ca transporta tigari de provenienta ucraineana.

“In urma controlului efectuat in interiorul autovehiculului condus de cetateanul roman Gheorghe H., de 32 ani, domiciliat pe raza judetului Bistrita-Nasaud, lucratorii nostri au descoperit un spatiu special amenajat, pod dublu, fapt pentru care s-a luat masura conducerii soferului impreuna cu autoutilitara la sediul serviciului, in vederea continuarii cercetarilor.

Astfel, in spatiul special amenajat, a fost descoperita cantitatea de 1.480 pachete de tigari, marca Marble, de provenienta ucraineana”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Tigarile in valoare de 13.300 lei au fost ridicate in vederea confiscarii,  autoutilitara in valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizata la sediul politiei de frontiera, iar in cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2