Contrabanda: 4.000 de pachete cu tigari descoperite in masina unui tanar maramuresean

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

tigari masinaIn data de 29 ianuarie, in jurul orei 21.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P. F. Sighetu Marmatiei, aflati in misiune pe raza localitatii Tisa, judetul Maramures, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism marca Ford, inmatriculat in Franta, despre care existau date ca este folosit pentru transportul tigarilor de contrabanda.

Intrucat conducatorul auto a refuzat sa opreasca la semnalele efectuate de catre politistii de frontiera, s-a trecut la urmarirea autovehiculului, folosindu-se semnalele acustice si luminoase ale masinii institutiei. Pe timpul urmaririi, soferul autoturismului Ford a pierdut controlul volanului, a derapat si a intrat cu masina in poarta unui imobil.

“La fata locului a fost depistat un tanar, cetatean roman, domiciliat pe raza judetului Maramures. In autoturism au fost observate mai multe colete cu tigari, fapt pentru care s-a luat masura conducerii acestuia impreuna cu tanarul in cauza la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma controlului efectuat asupra masinii a fost descoperita cantitatea de 4.000 pachete tigari, marca Jin Ling, de provenienta ucraineana.

Tigarile in valoare de 36.200 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar masina in valoare de 2.000 euro a fost indisponibilizata pana la finalizarea cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si pentru identificarea si retinerea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1