Contrabanda: Alte 4.000 de pachete cu tigari confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari-contrabandaIn data de 26 mai, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Sarasau, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat, in jurul orei 23.30, o carare de urme care ducea de la frontiera de stat, pana la un imobil de pe raza localitatii Piatra, judetul Maramures.

“Pe timpul cercetarii zonei, la fata locului si-a facut aparitia proprietarul imobilului, identificat ca fiind cetateanul roman Ioan B., in varsta de 59 ani.

Barbatul a fost intrebat daca detine produse accizabile si acesta i-a condus pe lucratorii nostri la o anexa a gospodariei sale unde se aflau 6 colete cu tigari.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare totala de 36.000 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

In continuare se fac verificari pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2