Contrabanda: Aproape 37.000 de pachete cu tigari confiscate in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

tigariSambata, 29 octombrie, in jurul orei 08.00, un echipaj al politiei de  frontiera de la Sectorul P.F. Sarasau, judetul Maramures, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat patru persoane care se deplasau de la frontiera de stat catre interiorul tarii, transportand colete voluminoase.

Imediat, s-a trecut la urmarirea si somarea prin voce a persoanelor in cauza, insa acestea nu s-au supus, au abandonat coletele si s-au dispersat in directii diferite.

“In urma actiunii a fost retinuta o persoana de sex masculin, celelalte trei persoane au sarit in apa raului Tisa, intorcandu-se inot pe teritoriul ucrainean. Imediat au fost anuntate si autoritatile de frontiera ale statului vecin despre caz in vederea cercetarii in comun a evenimentului.

La fata locului au fost descoperite patru colete voluminoase care contineau tigari de provenienta ucraineana. Persoana in cauza a fost identificata ca fiind cetateanul ucrainean I. Ilgarovici, de 29 ani, iar in urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu tigari, marca Marble, in valoare de 27.000 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

* De asemenea, in ultimele 48 de ore, politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor  PF Sighetu Marmatiei, Valea Viseului si Vicovu de Sus au descoperit si confiscat pe timpul unor misiuni desfasurate la frontiera de stat 33.940 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 311.000 lei.

In cauza, sunt efectuate cercetari pentru identificarea persoanelor implicate si documentarea intregii activitati infractionale, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *