Contrabanda cu drona la frontiera de nord

home camp2
home camp2
home camp2

In data de 6 decembrie, in jurul orei 23.00, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au sesizat, in zona de responsabilitate, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina in Romania.

“Imediat, s-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor si cercetarea zonei, fiind descoperit, in zona de frontiera, un colet de mici dimensiuni cu tigari de provenienta ucraineana.

In cel mai scurt timp, s-a luat masura informarii autoritatilor ucrainene despre eveniment, in vederea cercetarii in comun a cazului.

In urma inventarierii coletului, a rezultat cantitatea de 300 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 3.500 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii”, a declarat Iulia Stan, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza, politistii de frontiera fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si pentru depistarea persoanelor implicate in activitatea infractionala, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *