Contrabanda cu snowmobilele la Viseu de Sus

Un echipaj al politiei de frontiera din Viseu de Sus a depistat, intr-o zona muntoasa, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat catre interiorul tarii colete cu tigari cu ajutorul unor snowmobile.

Lungu Radu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Imediat, politistii de frontiera au actionat pentru retinerea celor in cauza efectuand somatiile legale prin voce, moment in care barbatii au abandonat tigarile si s-au dispersat in directii diferite profitand de intuneric si terenul accidentat. La fata locului a fost solicitata o echipa de interventie care a procedat la cercetarea zonei ocazie cu care au fost descoperite doua snowmobile, precum si 14 colete cu tigari.”

Pachetele au fost transportate la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.500 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, a carei valoare se ridica la suma de 76.000 de lei. Tigarile, care urmau sa ajunga pe piata neagra au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cele doua snowmobile folosite la activitatea infractionala au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor. In cauza se efectueaza cercetari pentru identificarea persoanelor implicate si documentarea intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1