Contrabanda cu tigari, in vizorul politistilor maramureseni. 13 dosare penale intocmite

In perioada 11 – 15 octombrie, politistii de investigare a criminalitatii economice si cei din cadrul Sectiei 7 Suciu de Sus au actionat pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tutun.

In urma controalelor efectuate pe raza municipiului Baia Mare, in localitatile limitrofe dar si pe D.J. 109F, intre localitatile Strambu Baiut si Lapus, politistii au constatat 13 infractiuni de contrabanda pentru care au intocmit dosare penale, potrivit IPJ Maramures.

Au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor 25.000 tigarete ce urmau a fi plasate in circuitul comercial ilicit, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal.

Totodata, autoturismul cu care un barbat de 37 de ani din Cluj Napoca transporta pe D.J. 109 F cantitatea de 700 pachete de tigari, a fost depus in camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Politie al judetului Maramures.

In continuare politistii efectueaza cercetari sub supravegherea procurorilor, in vederea tragerii la raspundere a tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1