Contrabanda in Maramures: Tigari de provenienta ucraineana, depistate intr-un autobuz

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaPolitistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda fata de un maramuresean care a incercat sa transporte cu un autobuz tigari de provenienta ucraineana.

Ieri, 11 ianuarie, politistii rutieri si de investigatii criminale din cadrul Politiei orasului Dragomiresti impreuna cu politisti de ordine publica din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au actionat ieri pe DJ 186 din comuna Oncesti pentru combaterea contrabandei cu tutun.

Politistii au verificat mai multe mijloace de transport si au depistat intr-un autobuz o geanta de voiaj in care se aflau 450 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, netimbrate in Romania.Din verificarile efectuate, politistii au constatat ca tigarile apartin unui barbat de 58 de ani, din comuna Oncesti.

Tigarile, in valoare de aproximativ 5.000 de lei, au fost ridicate in vederea confiscarii.Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2