Contrabanda la Valea Viseului. Politistii de frontiera au confiscate peste 25.000 de pachete cu tigari

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au confiscat, in urma unei actiuni desfasurate pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate, aproximativ 25.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

In data de 2 ianuarie a.c., la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului – ITPF Sighetu Marmatiei a avut loc o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Astfel, in jurul orei 19.30, un echipaj al politiei de frontiera a observat doua persoane care transportau colete voluminoase, de la malul raului Tisa spre un imobil situat in apropierea frontierei, pe raza localitatii Valea Viseului. S-a luat masura supravegherii imobilului, iar cu acordul proprietarului, politistii de frontiera au intrat in curte unde au descoperit, in beciul locuintei, mai multe colete cu tigari de contrabanda.”

Persoana in cauza a declarat ca nu are cunostinta despre tigarile descoperite, fiind totodata de acord sa le predea politistilor de frontiera, care le-au ridicat si transportat la sediul sectorului unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 25.490 pachete cu tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 300.000 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de trecere frauduloasa a frontierei de stat si contrabanda, precum si pentru depistarea persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole