Contrabanda: Maramuresean prins cu 5.000 de pachete cu tigari

Vineri, 8 iunie, in jurul orei 23.00, la nivelul Serviciului Teritorial PF Maramures s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Pe timpul actiunii, un echipaj mobil al politiei de frontiera a depistat si oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii Feresti, judetul Maramures, un autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Franta, condus de catre cetateanul roman Florin O., in varsta de 31 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“In urma controlului efectuat asupra masinii, au fost descoperite 10 colete cu tigari, fapt pentru care soferul, impreuna cu autovehiculul, a fost dus la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 5.000 de pachete cu tigari, marca Marble, in valoare de 58.500 lei.

Drept urmare, tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

De asemenea, autoturismul in valoare de 21.000 lei, folosit la transportul tigarilor, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1