Contrabanda: Maramuresean prins cu peste 42.000 de pachete cu tigari

tigari contrabanda (6)Marti, 27 ianuarie, la nivelul Sectorului PF Sarasau, politistii de frontiera au declansat mai multe actiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 09.00, politistii de frontiera au depistat, in trei imobile de pe raza localitatii Campulung la Tisa, judetul Maramures, 59 de colete voluminoase care contineau tigari.

In continuarea cercetarilor s-a stabilit faptul ca tigarile apartin lui Attila C., de 42 ani, domiciliat pe raza aceleiasi localitati. Barbatul, impreuna cu tigarile a fost condus la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 42.540 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci, in valoare de 381.000 lei, cantitate care a fost ridicata in vederea confiscarii.

Barbatul este cercetat de catre lucratorii nostri pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, fiind anuntate de acest caz si autoritatile de frontiera ale statului vecin in vederea efectuarii in comun a cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1