Contrabanda: Patru tineri retinuti pentru 24 de ore

Ieri noapte, politistii Sectiei 5 Ocna Sugatag au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe raza de competenta. Soferul si-a continuat deplasarea, insa cooperarea eficienta cu politistii din Baia Sprie a dus la depistarea autoturismului, intr-o parcare situata pe DN18. In momentul in care i-a vazut pe politisti, tanarul de la volan a abandonat autoturismul si a fugit in padure.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost gasite 5.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, conform IPJ Maramures.

Din primele cercetari efectuate de politisti a reiesit ca banuiti de comiterea faptei sunt patru tineri cu varste cuprinse intre 20 si 28 de ani. Toti au fost identificati in cursul zilei de ieri iar aseara, in baza probatoriului administrat, s-a dispus retinerea lor pentru 24 de ore.

Totodata, in urma extinderii cercetarilor politistii au mai gasit la locuinta unuia dintre ei, din Sighetu Marmatiei, alte 5.500 pachete cu tigari de contrabanda.

Intreaga cantitate de tigari, respectiv 10.500 pachete, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul politiei. In cursul zilei de azi, 28 iunie, cei patru tineri urmeaza a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si stabilirea cu exactitate a intregii activitati infractionale, urmand ca la finalizarea lor sa fie propuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1