CONTRABANDĂ PE VALEA IZEI – Mașină urmărită în trafic de polițiști

Reclame home 1
Reclame home 1

Peste 17.000 de pachete de țigări au fost descoperite într-o mașină al cărui șofer s-a făcut nevăzut. În data de 21 mai a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vișeului s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

„Astfel, în jurul orei 5.00, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe comunicația Petrova – Strâmtura, un echipaj format din polițiști de frontieră a încercat oprirea în trafic pentru control, în extravilanul localității Strâmtura, a unui autoturism de teren, fără numere de înmatriculare.

Având în vedere faptul că șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale lucrătorilor noștri, s-a procedat la urmărirea acestuia. Ulterior, pe un drum forestier, autovehiculul a fost găsit abandonat, iar la o distanță de aproximativ 3 km, au fost descoperite 20 de colete, învelite în folie de culoare neagră. În continuare, mașina, precum și coletele descoprite au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 17.500 pachete cu țigări de proveniență Duty Free, în valoare de 204.750 lei, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 25.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat ITPF Sighetu Marmației.

Țigările au fost confiscate, fiind întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind derulate sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus. Cercetările continuă pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, precum și documentarea întregii activități infracționale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole