Contrabanda: Soferi cercetati penal dupa ce au fost trasi pe dreapta de catre politistii de frontiera

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera satmareni au descoperit in trafic doua autotursime care transportau tigari fara documente legale. Persoanele implicate sunt, acum, cercetate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Politistii de frontiera au descoperit intr-un autoturism marca Volkswagen, oprit pentru control pe raza municipiului Satu Mare, condus de Vasile F, de 27 de ani, domiciliat pe raza judetului Satu Mare, 440 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 5.200 lei. La scurt timp, pe o strada din localitatea Satu Mare, lucratorii nostri au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un alt autoturism marca Opel, inmatriculat in Romania, in care se aflau L.I., in varsta de 46 ani si P.I., de 45 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Satu Mare. La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit, opt saci care contineau tigari, fapt pentru care barbatii, impreuna cu autoturismul, au fost condusi la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.”

In urma inventarierii tigarilor descoperite a rezultat cantitatea de 5.960 de pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 70.000 lei.

In ambele cazuri, tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, autoturismul marca Opel si autoturismul marca Volkswagen au fost indisponibilizate la sediul STPF Satu Mare, in vederea continuarii cercetarilor.

Foto: ITPF Sighet

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole