Contrabanda: Un barbat a ajuns in colimatorul politistilor de frontiera sigheteni. Initial, omul s-a ascuns intr-o scara de bloc insa politistii i-au luat “urma”

Un echipaj mobil al politiei de frontiera ITPF Sighetu Marmatiei a identificat, pe raza localitatii Bocicoiu Mare, un autoturism, marca Volkswagen Golf, suspect. La controlul masinii oamenii legii au descoperit mai multe colete cu tigari.

Scms Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: ”La fata locului a fost solicitata o echipa de interventie care a procedat la cercetarea zonei. Astfel, in apropiere, a fost descoperita o persoana de sex masculin, care se ascundea in scara unui bloc si care nu isi justifica prezenta in zona. Persoana in cauza si masina au fost duse la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor. Aici, in urma inventarierii tigarilor descoperite a rezultat cantitatea de 6.430 pachete de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la suma de 75.300 lei.”

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si la finalizarea acestora urmand a fi dispuse masurile legale care se impun. Evenimentul a avut loc sambata, 29 decembrie 2018.

Foto: ITPF Sighetu Marmatiei

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1