Contrabandist din Maramures prins de politisti dupa o urmarire ca in filme

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 6 martie, la nivelul ITPF Sighetu Marmatiei s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 20.00, un echipaj mobil al politiei de frontiera de la Sectorul PF Sighet a identificat in trafic, pe raza localitatii Tisa, jud. Maramures, un autoturism marca Volkswagen, despre care existau informatii ca transporta tigari de provenienta ucraineana.

“Politistii de frontiera au pornit in urmarirea masinii, folosind semnalele acustice si luminoase, insa, conducatorul auto a ignorat semnalele legale si a continuat deplasarea in mare viteza. Autoturismul a fost blocat pe o strada de pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, la volanul acestuia aflandu-se A.P., de 17 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

In urma verificarii autoturismului au fost descoperite doua baxuri cu tigari, iar in urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 1.000 pachete tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 9.100 lei.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, intreaga cantitate de tigari fiind ridicata in vederea confiscarii. Totodata, politistii de frontiera il cerceteaza pe tanar pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”, se arata intr-un comunicat al ITPF Sighetu Marmatiei.

Autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor, la final urmand a se lua toate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2