Contrabandist din Ucraina, prins in Maramures

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Marti, 26 august, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Sighetu Marmatiei au procedat la interceptarea si somarea prin voce a unor persoane observate in timp ce transportau mai multe colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul tarii, pe directia localitatii Rona de Sus, jud. Maramures.

“Persoanele in cauza au abandonat coletele si au fugit, fapt pentru care lucratorii nostri au executat un foc de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. In urma actiunii, s-a reusit retinerea unei persoane de sex masculin, V. Vaseli de 28 de ani, cetatean ucrainean.

Totodata, la fata locului, lucratorii nostri au descoperit 12 colete care contineau 5.998 pachete tigari de provenienta ucraineana”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, iar intreaga cantitate de tigari, in valoare de 53.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1