Contrabandisti opriti cu focuri de arma in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

focuri-de-arma-pistol-tragereMiercuri, 15 aprilie, la nivelul Sectorului P.F. Valea Viseului, judetul Maramures, s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

„In jurul orei 18.00, lucratorii nostri au observat, pe malul raului Tisa, mai multe persoane de sex masculin, care nu isi justificau prezenta in zona. Politistii de frontiera au trecut la interceptarea si somarea prin voce a acestora, moment in care barbatii nu s-au supus si au incercat sa fuga spre teritoriul statului vecin.

Drept urmare, lucratorii nostri au folosit armamentul din dotare conform procedurilor legale in vigoare, fiind trase opt focuri de avertisment in plan vertical.

In urma actiunii a fost retinut un cetatean roman Vasile P., de 20 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures, celelalte persoane sarind in apa si   retragandu-se pe teritoriul statului vecin”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Imediat au fost anuntate si autoritatile de frontiera ucrainene despre caz in vederea efectuarii in comun a cercetarilor.

In zona, politistii de frontiera au descoperit 23 de colete care contineau tigari de provenienta ucraineana. Acestea impreuna cu barbatul retinut au fost duse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 11.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci, in valoare de 102.000 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar la final urmeaza a se lua masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole