CONTRACTE FINANȚARE – Spații reamenajate la școlile „Simion Bărnuțiu” și „Vasile Alecsandri” din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat săptămna aceasta un număr de 18 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 31.765.016,35 lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Dintre acestea, 14 proiecte vizează modernizarea infrastructurii școlare, sociale, sanitare și rutiere din comuna Bălășești (jud. Galați), pentru reabilitarea și modernizarea unui centru integrat comunitar, va beneficia de 468.930 lei, municipiul Baia Mare va beneficia de 1.396.940,96 lei pentru renovarea și reamenajarea spațiilor din școlile gimnaziale ”Simion Bărnuțiu” și ”Vasile Alecsandri”, comuna Râmnicelu (jud. Brăila) va beneficia de 451.227,80 lei pentru dotarea și mobilarea unui centru integrat comunitar, municipiul Gherla, pentru modernizarea și amenajarea unui spațiu destinat activităților culturale, va beneficia de 768.317,54 lei.

Mai avem  municipiul Codlea, care va beneficia de 4.190.823 lei pentru reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii educaționale pentru Școala Gimnazială nr. 2 și Colegiul Tehnic ”Simion Mehedinți”, comuna Vlădești (jud. Galați), pentru dotarea și mobilarea unui centru integrat comunitar va beneficia de 380.707,20 lei, municipiul Botoșani, pentru înființarea a două terenuri de joacă și a unui teren de sport, precum și reabilitarea a două terenuri de joacă existente, inclusiv achiziționarea de mobilier urban specific, va beneficia de 548.324,88 lei, municipiul Lugoj va beneficia de 6.984.704,17 lei pentru locuințe sociale în construcție înșiruită în cartierul Herendești-Bocșei, municipiul Ploiești, pentru două proiecte care vizează atât îmbunătățirea condițiilor de locuit ale persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din Zona Urbană Marginalizată (ZUM) 4, prin reabilitarea locuințelor sociale din cartierul Ploiești Nord (Bl. 27A) și Aleea Cătinei nr. 3, cât și înființarea unui centru comunitar integrat în vederea furnizării de servicii sociale și medicale pentru persoanele aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, va beneficia de 6.979.026,33 lei.

Tot bani va primi și municipiul Câmpulung Muscel, care va beneficia de 5.957.883,71 lei pentru 4 proiecte de amenajare alei pietonale (trotuare) pe strada Grigore Alexandrescu și Șoseaua Națională, de reabilitare a străzilor Grigore Alexandrescu, Valea Bărbușii, Leculești și Pârșenilor din ZUM Cazărmilor, de realizarea unui centru medicosocial integrat în ZUM Pescăreasa și de crearea de spații de joacă pentru copii în cadrul școlilor și în comunitate. Ministerul Dezvoltării arată că alte 4 proiecte au ca obiectiv consolidarea poziției pe piață a unor firme, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole