Contractele Primariei – Primii bani pe 2019: Cat da municipalitatea baimareana pentru lucrari de modernizare si reparatii a strazilor

Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 9 ianuarie, Primaria Baia Mare a incheiat primul contract subsecvent pe anul 2019 (atribuit in baza acordului-cadru nr. 9844/06.03.2018 astfel cum a fost acesta modificat prin Actul additional nr. 2/44264/22.11.2018) cu asocierea dintre SC Antrepriza Reparatii si Lucrari – ARL Cluj SA – SC Construrom SA – SC Nord Vest Infrastructura si Servicii SRL, reprezentata de SC Antrepriza Reparatii si Lucrari – ARL Cluj SA (lider de asociere) pentru lucrari de modernizare, reparatii, intretinere si gesiune strazi in municipiu.

Pretul contractului, stabilit in baza preturilor unitare din propunerea financiara (…) este de 1.260.504,20 lei fara TVA, la care se adauga TVA in valoare de 239.495,80 lei, pretul total fiind de 1.500.000 lei cu TVA.

Lucrarile care se vor executa in baza acestui contract sunt urmatoarele:

  • Lucrari de intretinere: plombari, colmatari, reparatii suprafete isolate si alte lucrari de intretinere;
  • Lucrari de reparatii curente: parcari, platform, borduri, covoare asfaltice, fundatii, sensuri giratorii, diverse lucrari prevazute in Anexa nr. 1

„Prioritizarea lucrarilor va fi stabilita de comun acord intre achizitor si executant. Plata se va face la lucrarile real executate conform situatiilor de lucrari, pe baza proceselor-verbale de receptive intocmite si accpetate de achizitor.

Termenul de executie al lucrarilor este de 30 de zile de la data semnarii si inregistrarii prezentului contract la sediul achizitorului”, se arata in document.

Va reamintim ca in data de 6 martie 2018, municipalitatea baimareana a semnat cu asocierea dintre cele trei firme mentionate mai sus un acord-cadru pentru modernizarea, reparatia si intretinerea drumurilor din oras, acesta fiind valabil pana in martie 2020.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole