Contractele sefilor caselor judetene de asigurari de sanatate au incetat

PNL

tranzactie-vanzare-cumparare-semnatura-acteContractele de management ale presedintilor-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate au incetat in data de 30 septembrie in urma actualizarii indicatorilor de performanta, a anuntat CNAS.

Potrivit unui comunicat de presa al CNAS remis joi AGERPRES, pana la organizarea concursurilor de ocupare a acestor posturi au fost numiti presedinti-directori generali interimari, persoane care indeplinesc conditiile necesare.

Modificarea in proportie de peste 50% a indicatorilor de performanta generali si specifici si cerintele specifice postului de presedinte-director general s-a realizat tinand cont de actualele obiective ale sistemului de asigurari sociale de sanatate, precizeaza sursa citata.

“Am considerat necesara aceasta redefinire a obiectivelor, indicatorii de performanta erau perimati. Presedintii-directori generali revocati din functie au posibilitatea sa participe la concursurile care vor fi organizate pentru ocuparea acestei functii in concordanta cu noii indicatori”, a declarat Vasile Ciurchea, presedintele CNAS, potrivit comunicatului de presa.

Actualizarea indicatorilor s-a realizat cu precadere tinand cont de gradul actual de informatizare a sistemului asigurarilor sociale de sanatate, informeaza sursa citata.

CNAS precizeaza ca introducerea cardului national de sanatate da o noua dimensiune a activitatii caselor de asigurari de sanatate din punct de vedere al monitorizarii, evaluarii, validarii si decontarii serviciilor medicale.

“Imbunatatirea colaborarii cu furnizorii de servicii medicale in interesul asiguratilor este un obiectiv prioritar al sistemului de asigurari de sanatate. Cresterea responsabilitatii si a transparentei in utilizarea eficienta a fondurilor din sistem este o alta prioritate transpusa in actualii indicatori de performanta. Cresterea disciplinei contractuale si financiare. Responsabilizarea presedintilor-directori generali, manageri locali ai sistemului public de sanatate, prin operationalizarea si cuantificarea mai clara si mai obiectiva a rezultatelor activitatii lor. Astfel, numarul de indicatori de performanta a crescut de la 65 la 111”, a explicat CNAS.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. z

  Avand in vedere ca:conform protocolului incheiat cu Militianul Oprea CNAS trece in subordinea UNPR de la ticalosii din PSD in schimb atentiile (mita) vor fii obligatorii si in viitor pentru prosperarea partidului implicit al infractorilor economici.

  Reply
 2. Zoltan Kiss

  Din surse se constata ca CNAS a trecut de la infractorii din PSD la infractorii Miltianului OPREA presedintele UNPR:In schimb atntiile(mita) vor fii obligatorii in continuoare si evident concursurile vor fii castigate de fosti militieni incompetenti dati afara din cauza unor infractiuni economice.De acum inainte "atentiile" vor fii redirectionate spre UNPR in loc de PSD pentru prosperitatea partidului.

  Reply
 3. Zoltan

  Conform protocolului incheiat cu UNPR pentru a nu vota motiunea de cenzura ticalosii din PSD au cedat CNAS pentru Militianul Oprea ,fiind una din multele “closti” de facut bani.Evident ca atentiile(mita) vor fii obligatorii si de acum inainte .Diferenta este ca vor fi redirectionate spre UNPR fata de PSD.Evident ca cocursurile sunt castigate din start de fosti militieni ori alte cadre din UNPR:Totul ramane cum a fost anterior doar se face rocada de cadre.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1