Contractul pentru modernizarea Aeroportului Baia Mare a fost semnat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

aeroport baia mare ilie tudorelContractul de modernizare a Aeroportului International Baia Mare a fost semnat in cursul zilei de miercuri, 16 decembrie, conform unui anunt postat de directorul Dorin Buda pe Facebook.

Lucrarile de modernizare la Aeroportul International Baia Mare vor fi realizate de asocierea STRABAG AG – S.C. CONSITRANS S.R.L.

Potrivit directorului Dorin Buda, lucrarile ar putea demara luni, 22 decembrie. Valoarea contractului se ridica la 64,1 milioane lei fara TVA.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Ion BEUCA

  Astazi in sedinta CJ, am aprobat o hotarare referitoare la sumele necesare despagubirii proprietarilor de imobile aflate pe coridorul de expropriere si am analizat in amanunt situatia implementarii proiectului. Este evident ca proiectul nu poate fi finalizat pana la 31.12.2015. Sa speram ca va fi aprobata fazarea proiectului, pentru a evita decomiterea fondurilor europene alocate acestui proiect.Doamne ajuta!

  Reply
  1. dilau

   mai beuca, vad ca ai inceput sa te lauzi singur. oricum bine ca n-ai facut-o ca pe vremuri :” am aprobat alaturi de colegii mei din psd, pc …..”. nu era mai simplu sa ne spui direct: ” contractul trebuia semnat neaparat inainte de sfirsitul anului, executia lui putind fi negociata”?.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *