Contre cu Rapidu’ – Chereches: „Sa isi dea demisia!” Ion Pop: „Nu sunt las. Sunt taur”

Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul baimarean ii cere directorului societatii URBIS sa-i puna pe birou demisia de onoare. Edilul e foc si para deoarece conducerea societatii nu are niciun plan de a iesi din situatia dezastruoasa in care se afla. Mai mult, primarul spune ca: “Astia nu stiu decat sa ceara bani, nu stiu altceva nimic”. Pe de alta parte, Pop afirma ca banii vin de la Primarie cu taraita si nu se poate face o strategie pe termen lung a societatii.

Catalin Chereches, primar: “Vreau sa vad daca directorul general va avea onoarea sa-si dea demisia”.
Intrebat de redactorul ZiarMM.ro ce se va intampla in cazul in care Pop nu va face acest pas, Chereches a replicat: “Isi va da, demisia! Nu exista, si-o va da!”.

Contactat telefonic, seful URBIS a relatat ca primarul “poate sa o astepte” mult si bine.

Ion Pop, director URBIS: “Poate sa o astepte! Nu-mi dau demisia, eu nu sunt las! Nu plec acum cand societatea trece printr-o perioada foarte grea. Daca face audit, e normal sa fiu aici, sa pot da explicatii. Sunt taur, am trecut prin multe. Eu nu-mi fac probleme”.

Astfel de episoade au mai existat, insa toate au fost lipsite de finalitate. De data aceasta, situatia e mai tensionata ca oricand. Bugetul anual al societatii URBIS a atins pragul de 20 milioane lei, dar banii sunt insuficienti pentru bunul mers al societatii, dupa cum afirma Pop.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

 1. gelu miulescu

  Doua „pramatii” care joaca un show de prost gust….de aproape 6 ani!
  Intrebari:

  – Dle Pop, din indemnizatia nesimtita primita lunar, cat merge spre Chereches? noi avem informatii pe surse si ele dau ca fiind reala valoarea de 50%, renegociata in fiecare an
  -Dle Chereches, consilierii agramati si incapabili pe care-i aveti, blonde si cheliosi, nu v-au spus de experimentele Tallinn, Hasselt, Aubagne?

  Ce cauta la Urbis un personaj migrant care incompetent fiind nu si-a gasit locul nicaieri, in Militie, Politia TF, PF, Politia Nationala? Un agramat rural dornic sa obtina diplome, titluri, grade si mai ales bani…multi bani? Care sunt reusitele acestui individ veros? camasile pt soferi si curatenia exterioara a autobuselor. In rest, experimentul cu tiganii controlori esec, rentabilizarea firmei super esec, scaderea subventiilor mega esesc.
  Pop la pensie, la pensia nesimtita de fost MAI, in rest la biserica sa puna tamaie in cadelnita burtosilor! Catalin Chereches out din viata publica. Mi-e greata de amandoi…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2