Controale ale politistilor in domeniul exploatarii resurselor minerale: A fost descoperita o infractiune

Reclame home 1
Reclame home 1

Saptamana trecuta, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat si executat o actiune pe linia prevenirii descoperirii si combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul exploatarii resurselor minerale, dar si in domeniul comertului cu produse agroalimentare.

Astfel au fost verificate 27 societati comerciale si 11 persoane fizice, pe raza municipiului Baia Mare si pe raza comunei Cicarlau. In urma activitatilor a fost constatata o infractiune privind exploatarea de agregate minerale fara a se detine autorizatie sau licenta de exploatare emisa de Agentia Nationala de Resurse Minerale, in valoare de aproximativ 14.000 lei, informeaza IPJ Maramures.

Totodata au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale, din care 2 pe linia O.U.G. 28/1999 si 4 pe linia Legii 12/1990, in valoare totala de 75.000 lei.

In continuare, sub coordonarea procurorului de caz, urmeaza sa se efectueze acte de urmarire penala in vederea administrarii probatoriului si tragerii la raspundere a persoanelor implicate in savarsirea infractiunii constatate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole