Controale ale politistilor in mai multe localuri publice din Baia Mare. Amenzile aplicate sunt uriase

PNL

Sambata seara, la scurt timp dupa ce s-a dat startul distractiei, politistii si-au facut simtita prezenta in zona mai multor localuri publice din Baia Mare. Actiunea a avut un caracter preventiv, politistii au vrut in special sa previna comiterea faptelor savarsite cu violenta si sa se asigure ca pe final distractia nu o sa capete o forma din sfera penalului.

Astfel, in intervalul 23:00 – 04:00 s-a actionat cu efective marite: politisti rutieri, de ordine publica, de investigatii criminale, jandarmi, sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale.

S-au efectuat controale in patru localuri publice pentru verificarea respectarii legislatiei cu aplicabilitate in domeniu, iar politistii rutieri au oprit pentru verificari mai multe autovehicule pentru a-i descuraja pe cei care intentionau sa urce la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

“Au fost aplicate 29 de sanctiuni contraventionale, toate la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, in valoare de aproximativ 10.000 de lei si au fost constatate patru infractiuni, una de natura judiciara si trei la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Precizam ca activitatile menite sa descurajeje agresorii reprezinta o prioritate a politistilor din cadrul Politiei municipiului Baia Mare, iar astfel de actiuni vor fi reluate, in special in weekenduri”, precizeaza reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1