Controale ale politistilor maramureseni pentru prevenirea si combaterea infractiunilor silvice. Ce au descoperit

PNL

In perioada 16 – 19 octombrie, politistii Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures si cei din Moisei, impreuna cu reprezentanti ai Garzilor Forestiere Maramures si Bistrita au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic.

Astfel, au fost efectuate verificari pe raza localitatilor Borsa, Cicarlau si Moisei, la punctele de lucru ale unei societati comerciale care are ca obiect de activitate exploatarea, depozitarea si prelucrarea materialelor lemnoase, conform IPJ Maramures.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca din stocul faptic lipsesc 1.091 mc de lemn, iar pentru a justifica o mare parte din materialul lemnos au fost intocmite bonuri de consum in care au fost inserate date fictive.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si evaziune fiscala in forma inregistrarii in evidentele contabile a unor operatiuni comerciale fictive si continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1