Controale in statiile CFR din mai multe locatii ale judetului: Urmarit depistat, amenzi aplicate si calatori preveniti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In aceasta dimineata, Politia Romana, prin Directia de Politie Transporturi, a desfasurat o actiune la nivel national, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in zona statiilor C.F.R.

In judetul Maramures, 40 de politisti de la structurile de transporturi, ordine publica si politia rutiera au derulat controale in zona a sapte statii de cale ferata, vizate fiind in principal cele din Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Viseu de Jos.

Actiunea a vizat depistarea calatorilor fraudulosi, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fara adapost, prevenirea actelor de cersetorie si comert ambulant, precum si descurajarea oricaror fapte ilegale.

“In urma actiunii, politistii au legitimat 94 de persoane si au aplicat 22 sanctiuni contraventionale, majoritatea pentru practicarea cersetoriei, pentru consum de alcool in locuri publice, dar si pentru murdarirea mobilierului statiilor C.F.R. Pe trenurile de calatori au fost depistati 34 de calatori fraudulosi.

Politistii rutieri au controlat, in zona garilor, 18 autoturisme si au aplicat noua sanctiuni contraventionale in baza O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, (majoritatea pentru opriri/stationari neregulamentare, neacordarea prioritatii de trecere pietonilor).

Valoarea amenzilor aplicate de politistii rutieri este de 4.495 de lei. Totodata, agentii rutieri au retinut un permis de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

Politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Maramures au identificat un barbat in varsta de 41 de ani care figura in bazele de date ale Politiei Romane ca Urmarit National – fiind reclamat disparut de la domiciliu din data de 12 septembrie. Barbatul le-a declara politistilor ca a plecat voluntar si nu a fost victima vreunei infractiuni, urmand sa se intoarca la domiciliu”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Actiunea a avut drept scop asigurarea unui climat de siguranta pentru calatori, dar si pentru cetatenii care locuiesc in zona statiilor de cale ferata.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2