Controale in trafic: 26 de permise de conducere suspendate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

politia-circulatiePolitistii maramureseni de la structurile de politie rutiera si transporturi au organizat mai multe actiuni la sfarsitul acestei saptamani. in urma activitatilor desfasurate, politistii au constatat noua infractiuni la regimul circulatiei, informeaza IPJ Maramures.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 376 de sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei rutiere, dintre care 54 la nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferata.

Politistii au retinut in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 26 de permise si au retras 6 certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Zoltan Kiss

    Probabil Militienii corupti imbracati in uniforme de Politie ori Jandarmerie vor sa faca un ban in plus pentru sarbatorile de iarna,evident la comanda celor de la centru ori sefii locali.

    Reply
  2. Zoltan

    Militienii imbracati in uniforme de Politie ori Jandarmerie in setea nemarginita de bani al celor de la centru si al sefilor locali sub pretextul legii vor rotunjii buzunarele proprii cat si al celor de la ierarhii superioare.Populism imprumutat de la parlamentari ticalosi si nemernici ori edili si consilieri locali impreuna cu sefii lor corupti!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2