Controale in trafic la Borsa, Ocna Sugatag, Copalnic-Manastur si Satulung

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

116 sanctiuni contraventionale, 10 certificate de inmatriculare retinute, 9 permise de conducere suspendate si trei seturi de placute de inmatriculare ridicate, reprezinta rezultatul in cifre al actiunilor politistilor rutieri maramureseni, derulate ieri pe drumurile publice din judet. Cel mai important rezultat il reprezinta insa prevenirea accidentelor de circulatie grave.

In intervalul orar 10.00 – 14.00, pe D.N. 18 Giulesti – Sighetu Marmatiei, politistii Serviciului Rutier, in colaborare cu cei de la Sectia 5 Politie Rurala Ocna-Sugatag, au actionat pentru combaterea execesului de viteza, utilizand aparatele radar din dotare si Pistolul TruCam. 90% din totalul sanctiunilor contraventionale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteza, iar in sapte cazuri politistii au aplicat si masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce, conform IPJ Maramures.

La Copalnic Manastur, politistii au verificat conducatorii auto care efectueaza transport rutier public de persoane cu capacitatea de transport de peste 8+1 locuri si i-au sanctionat pe cei care n-au respectat prevederile legale in domeniu, inclusiv pentru neinformarea pasagerilor privind obligativitatea folosirii centurii de siguranta.

La Satulung politistii au actionat impreuna cu reprezentantii Registrului Auto Roman Maramures si au retinut cinci certificate de inmatriculare pentru lipsa valabilitatii inspectiei tehnice periodice sau pentru defectiuni tehnice constatate, potrivit IPJ.

Si Formatiunea Rutiera Borsa a actionat ieri pentru identificarea conducatorilor de autovehicule care incalca normele rutiere, rezultatul fiind suspendarea a doua permise de conducere, retinerea a doua certificate de inmatriculare dar si a placutelor de inmatriculare.

Valoarea sanctiunilor contraventionale aplicate ieri de politistii rutieri depaseste 67.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1