Controale in trafic la Sighetu Marmatiei si Baia Mare lasate cu permis de conducere retinute si amenzi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Joi, 6 februarie, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare si cei din Sighetu Marmatiei, au desfasurat actiuni in trafic pentru a depista, sanctiona si preveni conducatorii auto care nu respecta si nu adapteaza viteza legala pe sectorul de drum pe care circula.

In urma actiunii politistii din Baia Mare au aplicat 24 de sanctiuni, in valoare de peste 15.500 lei, iar ca masura complementara, au retinut cinci permise de conducere si un certificat de inmatriculare.

Totodata, politistii din Sighetu Marmatiei au sanctionat soferii care au incalcat normele rutiere cu amenzi in valoare de 8.700 lei si au retinut doua permise de conducere.

“Cresterea sigurantei rutiere reprezinta o prioritate pentru politistii maramureseni, astfel ca recomanda cetatenilor ca atunci cand se afla la volan, sa tina seama de conditiile de drum si trafic, sa adopte o maniera prudenta de conducere si sa adapteze permanent viteza de rulare.

In cazul producerii unor fenomene meteorologice care vor afecta siguranta circulatiei rutiere, ii sfatuim atat pe conducatorii auto, cat si pe pietoni sa fie atenti la trafic si sa respecte regulile de circulatie”, spun cei de la Politia Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *