Controale in trafic la Sighetu Marmatiei si Targu Lapus. Ce amenzi s-au dat

home camp2
home camp2
home camp2

Siguranta participantilor la traficul rutier si protejarea populatiei impotriva unor acte de comert ilicit au fost principalele linii de actiune pentru politistii din Sighetu Marmatiei si cei din Targu Lapus in cursul zilei de ieri, 14 februarie.

Pe drumurile publice care tranziteaza municipiul Sighetu Marmatiei, politistii rutieri, in cooperare cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman au desfasurat o actiune in trafic in scopul depistarii conducatorilor de vehicule care circula pe drumurile publice cu vehicule necorespunzatoare din punct de vedere tehnic.

In urma verificarii a 50 de autovehicule, au fost constatate 27 de contraventii prevazute de legislatia rutiera, din care sapte privind starea tehnica necorespunzatoare.

In aceste cazuri politistii au retinut certificatele de inmatriculare. Si la Targu Lapus au fost verificate 25 de autovehicule, politistii aplicand aici 10 sanctiuni contraventionale pe fondul nerespectarii regimului circulatiei pe drumurile publice, potrivit IPJ Maramures.

Alte patru sanctiuni contraventionale au fost aplicate in urma verificarilor efectuate la 13 societati comerciale de pe raza orasului Targu Lapus. Acestea vizeaza nerespectari ale legislatiei in domeniul comertului.

Valoarea amenzilor aplicate in total depaseste 15.000 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *