Controale în zona Baia Mare și Sighetu Marmației. Produse de panificație confiscate de polițiști

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

paineÎn 8 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice au executat acțiuni pe linia preveniri, descoperirii și combaterii evaziunii fiscale, pentru protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicit, precum și pentru combaterea ilegalităților ce se comit pe timpul transportului, depozitării și comercializării cerealelor.

În cadrul acțiunii au fost verificate opt societăți comerciale, șase persoane fizice și 41 de mijloace de transport care desfășoară activități pe zona localităților Baia Mare și Sighetu Marmației, în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare, precum și în domeniul trasnportului, depozitării și comercializăeii cerealelor, conform IPJ.

Polițiștii au aplicat patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.000 de lei conform O.U.G. 12/2006 și OUG 28/1999. Totodată, au fost confiscate 6 produse de panificație în valoare de 300 lei și sume de bani în numerar în valoare de 422 lei.

Totodată, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 28/1999, s-a dispus suspendarea activității unei societăți comerciale care derulează activitate pe raza municipiului Sighetu Marmației, până la remedierea neregulilor constatate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2