CONTROALE ISU – Sute de sancțiuni aplicate. Verificări în magazinele și școlile din județ

Reclame home 1
Reclame home 1

Personalul Inspecției de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș a efectuat, pe parcursul săptămânii trecute, un număr total de 34 de controale la unități de comerț, la unități de învățământ și unități administrativ teritoriale.

Potrivit celor de la ISU MM, printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de „depozitarea de materiale combustibile pe traseul căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, neafișarea planurilor de evacuare a persoanelor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice”.

„Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecției a aplicat 226 de sancțiuni, din care 192 de avertismente și 34 de amenzi în cuantum de 42.000 de lei. În aceeași perioadă, cadrele Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au desfășurat 58 de activități de informare și educație preventivă”, au concluzionat cei de la ISU Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole