CONTROALE PE DRUMURILE DIN JUDEȚ – Încă un weekend cu droguri și alcool la volan

Reclame home 1
Reclame home 1

Inca un weekend cu droguri și alcool la volan pe drumurile din județul nostru.  Polițiștii rutieri au pus gand rău șoferilor care se urca drogați sau băuți la volan. Astfel, potrivit informațiilor oficiale primite de la IPJ Maramureș, pe străzile din Baia Mare si Târgu Lăpuș, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani au fost prinși de către polițiștii rutieri că au consumat Cocaină, Marijuana, Ketamina și Amfetamină, în unele cazuri combinate și cu alcool.

În Maramureșul Istoric alcoolul rămâne Rege. Astfel, în noaptea de 8/9 iulie 2022 polițiștii rutieri au fost cu ochii pe Sighetu Marmației, Vișeu de Sus și Bogdan Vodă, fiind depistate trei alcoolemii de dosar penal iar un conducător auto avea totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Șoferii ar trebui să știe că în perioada următoare acțiunile polițiștilor rutieri pe linia depistării conducatorilor care conduc sub influența substantelor psihoactive și/sau a drogurilor se vor intensifica la nivelul întregului județ.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole