Controalele Inspecției de prevenire din cadrul ISU Maramureș: Nereguli amendate cu 131.000 de lei

Reclame home 1
Reclame home 1

Personalul Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a efectuat, pe parcursul săptămânii trecute, 25 de controale la unități de comerț, de alimentație publică, de producție și la unități administrativ-teritoriale.

”Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de blocarea căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, neafișarea planurilor de evacuare a persoanelor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecției a aplicat 162 de sancțiuni, din care 137 de avertismente și 25 de amenzi în cuantum de 131.000 de lei. Inspectorii de specialitate au mai aplicat, în cazul unui operator economic, măsura complementară de oprire a funcționării.

În aceeași perioadă, cadrele Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au mai participat la 2 recepții la terminarea lucrărilor și au desfășurat un audit de supraveghere, respectiv 42 de activități de informare și educație preventivă”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole