Copiii s-au jucat de-a prefectul in cadrul saptamanii Scoala Altfel (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

scoala altfel prefectura 2Trei clase de elevi au vizitat miercuri, 20 aprilie, Prefectura Maramures, in dorinta de a afla mai multe despre felul in care se administreaza judetul. Clasa a VI-a B (33 de elevi) si clasa a VII-a A (21 de elevi) de la Scoala “Lucian Blaga”, insotite de doamnele profesoare Anca Lar si Monica Neamt, au facut un tur al Palatului Administrativ, impreuna cu subprefectul Alexandru Bondrea.

Apoi, prefectul Sebastian Mihai Luput le-a prezentat, pe scurt si pe intelesul lor, care sunt atributiile prefectului, conform legii. Putin mai tarziu, cladirea s-a umplut de glasurile celor 30 de copii din clasa a III-a A, de la Scoala “George Cosbuc”, care au venit insotiti de doamna profesoara Gabriela Campean.

Dupa ce au privit fotografiile din Galeria prefectilor, copiii s-au instalat in biroul prefectului Sebastian Mihai Luput, au fost serviti cu fursecuri si suc si au inceput sa puna intrebari. Cei mici au fost curiosi sa afle de ce este “greva” (pichetare) in fata Prefecturii, cati ani are prefectul, cati oameni traiesc in judetul Maramures, cum e sa fii prefect si care e ultimul “fapt eroic” savarsit de prefectul in functie, dar si daca Institutia Prefectului a avut vreodata probleme provocate de hackeri.

In final, dupa ce curiozitatea le-a fost potolita, copiii au vizitat sala mare de sedinte si si-au facut fotografii cu Sebastian Mihai Luput. Multi dintre micii vizitatori au declarat ca au de gand ca, atunci cand vor fi mari, sa devina prefecti.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

scoala altfel prefectura

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole