Copiii sunt invitati la teatru. ”Jertfa lui Petre”- adaptare dupa piesa scrisa de Regina Maria a Romaniei, ”Poveste de Craciun”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, 8 decembrie, de la ora 10.00 si 11.30, sectia Papusi invita copiii la spectacolul ”Jertfa lui Petre”, dramatizare si regia Cornel Mititelu, dupa piesa scrisa de Regina Maria a Romaniei, ”Poveste de Craciun”.

Fragment: “Era odata un put parasit, adanc si foarte misterios. Acest put era in mijlocul padurii celei mari si intunecoase. Nimeni nu stia de ce putul era acolo, si nici cine il facuse, si nici cat de vechi era. Lumea il stia acolo din totdeauna. Ţaranii din împrejurimi se temeau foarte tare, caci din el se auzeau ieşind vaiete, gemete şi câteodata nişte ciocanituri ca şi când cineva ar fi batut în ghizduri.”

Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata este de 60 de minute. Pretul unui bile teste de 5 lei si se pot cumpara de la sala de papusi, inainte de începerea spectacolului sau pot fi rezervate telefonic la numarul 0730 270 926.

Scenografia este realizata de Aurel Cucu, ilustratia muzicala este semnata de Dorin Griguta iar regia tehnica si sonorizarea sunt asigurate de Zsolt Sule, luminile de Liviu Goron, tehnicieni scena Mihai Ciceu si Alexandru Costache. Distributia: Irina Oțoiu, Sonia Codorean, Liliana Vos, Vlad Crisan, Ruxandra Lazarescu si Iulian Bulancea.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2