Copilarie distrusa: Cati copii au fost abuzati in primele sase luni din 2015 in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

copil la geam, privind ploaiaIn primele sase luni din 2015, in judetul Maramures au fost abuzati 161 copii, potrivit datelor Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, scrie gandul.info.

Din numarul total, 100 de copii au fost abuzati prin neglijare, iar alti 28 au suferit abuzuri emotionale.

De asemenea au mai existat 25 de abuzuri fizice, sase abuzuri au fost cauzate de exploatarea prin munca, iar alti doi copii au avut parte de abuzuri sexuale.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Attila

  Deci daca erau in Norvegia, 161 de perechi de parinti se jeluiau acum ca le-au fost luati abuziv copiii de catre protectia copilului, desi ei nu au facut decat sa ii educe asa cum scrie in Biblie, cu nuiaua si sa ii iubeasca foarte tare. Asa insa, fiind in MM, cu dragoste crestineasca acesti copii sunt probabil inca la parintii abuzatori. Caci familia trebui sa fie impreuna, nu-i asa? Amin!

  Reply
 2. Cetateanul

  Sunt impotriva abuzurilor dar consider ca familia raspunde 100% de startul pe care-l da copilului prin insuflarea valorilor morale, calitatea de om nu ti-o poate lua nimeni si nici nu se devalorizeaza, nu poti sa-ti educi copilul sa fie tot timpul la moda, un sclav al banilor si al moravurilor usoare .
  La ce nebunie exista in alte tari religia isi are rolul ei desi multi ani am fost oarecum impotriva acum cand vad cam ce generatii de tineri ies la rampa in multe tari din Europa, nu au specialisti, au lipsa de cadre medicale, informaticieni, pai acolo oamenii se drogheaza la greu, viata destrabalata de unde timp sa mai invete ?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2