Corin Chereches anunta o implicare mai activa a coalitiei de guvernare din CJ

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

corin-chereches-consilier-judetean-unprConsilierul judetean Corin Chereches (UNPR) a declarat ca partidele care reprezinta majoritatea in Consiliul Judetean, respectiv PSD, UNPR, PLR si UDMR vor avea o implicare mult mai activa in ceea ce priveste proiectele majore ale judetului.

„Cu siguranta ca parerile coalitiei de guvernare pot sa fie intr-o mica disensiune sau poate la fel si nu neaparat ce propunere are presedintele Consiliului Judetean sa fie cea implementata. Cvorumul si conducerea Consiliului Judetean se face prin majoritate, nu printr-un presedinte de Consiliu Judetean care, dupa parerea mea, nu a facut prea mult bine pentru judet.

Din aceasta cauza am luat hotararea impreuna cu PSD, PLR si UDMR sa luam putin fraiele judetului Maramures in mana si sa ne implicam mult mai activ in a reusi sa facem din Maramures ce trebuia sa fie demult”, a spus Corin Chereches.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. justitiarul

    Citatul este exact fiind stilul confuz, peltic si incoerent al individului cu „plune”in „gula”. Daca cineva isi mai inchipuie ca acest Corin Chereches, un soi de mentor in aranjamente al primarului Chereches, va face ceva pt judet se insala. Tipul este total impotent si incapabil sa duca ceva la capat. A fost toata viata un aranjor, un intrigant mediocru si un perdant. Lasa Corine judetul si du-te sa-ti pui viza anuala pe carnetul de traseist politic, ala de om de afaceri fiindu-ti retras de mult. Vezi si de antena aia satelit, vinde-o daca o mai vrea cineva sa-ti platesti datoriile sau pune-l pe Cret sa mearga cu ea la ocskapiacz.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2