Corlatean: Scutul antiracheta, contributie esentiala a Romaniei la proiectul de securitate al NATO

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a afirmat joi ca scutul antiracheta care este in curs de implementare la Deveselu are un caracter defensiv si reprezinta o contributie esentiala a Romaniei la proiectul de securitate al Aliantei Nord Atlantice, scrie Agerpres.

“Romania, un aliat de incredere, are propria sa contributie in primul rand in plan bilateral cu SUA prin acordul interguvernamental incheiat anterior, cu 14 aranjamente subsecvente de implementare a acestui acord privind scutul antiracheta si cu facilitatea de la Deveselu.

Este un proiect, cel al scutului antiracheta (…), care are un caracter defensiv, nu este indreptat impotriva nimanui, garanteaza securitatea statelor aliate, a Romaniei, garanteaza securitatea regionala si este o contributie esentiala a Romaniei la proiectul de securitate al Aliantei Nord Atlantice”, a spus Corlatean.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a participat joi la inaugurarea expozitiei NATO in domeniul apararii impotriva rachetelor balistice, organizata de MAE si Divizia pentru Diplomatie Publica a Aliantei Nord Atlantice la Palatul Parlamentului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *