Cornelia Negrut despre alegeri: “Mi-a fost rusine pentru aceste rezultate”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cornelia negrut aldePresedintele ALDE Maramures, Cornelia Negrut, a declarat ca rezultatul alegerilor obtinut pe judet nu este unul multumitor si ca i-a fost rusine in fata conducerii centrale pentru acest lucru.

“Rezultatele pe care le-a obtinut ALDE in Maramures, bineinteles nu ne multumesc. Luni avem o sedinta de analiza a situatiei judetelor care nu au scos pragul de 5%, vom vedea daca se va schimba conducerea si la nivelul ALDE Maramures. Hotararea care s-a luat la nivel, dar va trebui sa fie votata in aceasta comisie, este de a se schimba peste tot in functie de analiza rapoartelor care au fost transmise ieri privind rezultate obtinute si, bineinteles, cauzele care au stat la baza obtinerii acestor rezultate.

In fata Biroului Central, care a avut loc la Bucuresti, luni, mie mi-a fost rusine pentru aceste rezultate. Nu sunt multumite de ele, dar nu pot sa spun ca nu am muncit, nu pot sa spun ca oamenii mei n-au muncit si ca n-am incercat sa facem totul. A fost o perioada foarte scurta, a fost perioada in care ni ne-am trezit ca n-avem candidati nici pe Baia Mare”, a spus Cornelia Negrut, intr-o conferinta de presa.

ALDE a reusit sa obtina doi primari (Giulesti si Bogdan Voda) si 42 de consilieri locali in Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. NU-SI GASESC LOCUL IN BAIAM

    Asa trufanda politica o s……,, asa rezultate de ce te miri,, blondino,, a cam trecut vremea blondelor vin altele ,, la pielea de obraz subtire esti la final,, o sa vezi in toamna cine te mai vrea lenesa etc… etc imi e rusine,,,,

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2