Cornelia Negrut, dupa condamnarea lui Voiculescu: "Partidul nu se va rupe"

Deputatul PC Cornelia Negrut nu crede ca Partidul Conservator sau Antena 3 vor avea de suferit in urma condamnarii lui Dan Voiculescu. Negrut afirma ca Voiculescu s-a retras de multa vreme din implicarea sa in cadrul partidului si formatiunea politica nu este legata direct de numele sau.

“Nefiind jurist de profesie si stiind doar ce a aparut in mass-media, nu imi permit sa comentez hotararea. Totusi, pot spune ca domnul profesor era pregatit de mult timp. Poate nu la o condamnare atat de grea, dar era. In ultima vreme nu a mai participant la sedintele partidului, nici la Consiliul National nu a mai fost.

Partidul este condus in continuare de Daniel Constantin. Nu cred ca partidul va fi afectat. Am vazut in presa ca ar fi ceva tentative, cum ar fi grupul de la Cluj, care ar merge inspre PDL. Dar ei au venit din PDL. Insa Constantin nu isi doreste ruperea partidului.

Antena 3 si Antena 1 vor exista in continuare si vor desfasura activitatea. Sechestru s-a pus doar pe cladire, desi pare-se ca era inchiriata. Nu si pe aparatura. Va functiona in continuare”, a precizat Cornelia Negrut.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. STEKO

    Cine isi poate imagina ca nu va fi afectat pc?fara finantarea varanului pc va disparea in…hahaha curtea plagiatorului,bani pentru partid vor exista doar pina in momentul in care varanul va fi convins ca nu mai are nici-o sansa…

    Reply
  2. ioan

    Ce caracter poate avea aceasta h…e in port ,, comportament, civica, relatii umane mai ales cu noi vecinii,, pe care zilnic ne sfideaza in tot ce face DAR<< DAR<<< s-a catarat si ea stie cum !!!!!!!!!!!! ne este s…a de tine stimata vecina !!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1