CORNURI MUCEGĂITE BISTRIȚA – Firma din Baia Sprie nu are nicio vină

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O firmă din Baia Sprie distribuie cornuri elevilor din Bistrița, iar pe rețelele de socializare au apărut imagini cu aceste cornuri care au ajuns la elevi prezentand urme de mucegai. Ancheta a fost demarată și de cei de la OPC Bistrița, dar s-au făcut controale și în Maramureș.

Dacian Manoliu, comisar-șef al Oficiului pentru Protecția Consumatorului Maramureș, spune că la firma din Baia Sprie nu au fost depistate probleme de nicio natură, respectivele cornuri fiind livrate așa cum trebuie către cei mici.

„La Baia Sprie nu au fost depistate niciun fel de probleme. Lunea și Miercurea se face distribuție, iar joi și vineri biscuiții. Și vorbim de produse mucegăite, nu expirate. Trebuie colegii de la Bistrița să vadă dacă nu au fost probleme cu depozitarea”, a declarat Manoliu, pentru ziarmm.ro.

Am încercat să vorbim cu Stelian Dolha de la OPC Bistrița, care ne-a precizat că așteaptă raportul final al anchetei făcute de cei de la OPC Maramureș.

„Încă nu avem ancheta finalizată. Într-adevăr s-au clarificat niște lucruri. Sunt 2 loturi aici, unul adus duminica și distribuit lunea și marțea, iar al doilea e adus marți și distribuit marțea și miercurea, dar nu mai tarziu. Pentru că joi și vineri e laptele și biscuiții. Trebuie anunțat cum distribui, de asta spunem că a fost vorba și de o lipsă de comunicare. Sunt totuși vreo 20 de mii și ceva de elevi care primesc aceste produse de la firma din Maramureș. Am avut o singură reclamație, dar întotdeauna am îndemnat oamenii să vină și să reclame dacă au probleme. Vom vedea în continuare cum decurge ancheta”, a declarat Stelian Dolha, pentru ziarmm.ro.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole