Coroana de flori depusa de executivul Consiliului Judetean in memoria profesorului Lascar Pana (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, alaturi de vicepresedintele Ioan Doru Dancus au adus un ultim omagiu profesorului emerit Lascar Pana, o stea a handbalului baimarean si national. Fondatorul HC Minaur a iesit din teren  mult prea devreme, la numai trei zile dupa ce implinise venerabila varsta de 83 de ani, lasand in urma sa familia indoliata si nemangaiata. Reprezentantii executivului Consiliului Judetean au depus, la Sala Sporturilor, o coroana de flori si au scris mesaje in cartea de condoleante deschisa in memoria celui care a fost Lascar Pana.

”Ne-a parasit unul dintre cei mai iubiti fii ai Maramuresului, omul Lascar Pana. Prin plecarea sa la cele vesnice, Maramuresul a pierdut una dintre personalitatile marcante ale judetului, insa va ramane vesnic in istoria neamului maramuresean prin tot ce a insemnat pentru fiecare dintre noi.

Cu totii, cred, am avut de invatat din sfaturile pe care ni le-a oferit, neconditionat, in toate domeniile. Ne-a vorbit nu doar despre sport, ci ne-a oferit solutii si in administratie sau politica, cuvintele sale avand, de fiecare data, o greutate aparte.

Este greu sa vorbesc despre Lascar Pana la trecut, dar stiu ca el va fi mereu in prezentul si viitorul nostru, prin toate povetele transmise de-a lungul timpului. Drum bun in Ceruri, maestre! Vei ramane o legenda in istoria Maramuresului!”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *