Coronavirus: Carantina la Spitalul Judetean Baia Mare. Afla pana cand

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Spitalul Judetean Baia Mare intra in carantina totala pana la sfarsitul acestei luni in contextul situatiei provocate de coronavirus.

In functie de evolutia riscului de infectare cu COVID-19, pe 31 martie se va anunta daca interdictia se ridica sau se prelungeste.

“Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare intra in carantina totala pana la 31 martie 2020, respectand, astfel, deciziile anuntate de secretarul de stat Raed Arafat in cursul zilei de duminica, 8 martie 2020. Pe 31 martie se va face o evaluare a riscului de infectare cu COVID-19, iar atunci se va decide daca interdictia se va ridica sau se va prelungi.

Prin anuntul facut de Raed Arafat, pana la data de 31 martie, cand va fi reanalizata aceasta masura, se sisteaza total stagiile de practica ale elevilor scolilor sanitare si vizitele apartinatorilor in spitalele din Romania!

Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare isi cere scuze pentru masurile drastice adoptate, insa sunt actiuni necesare pentru prevenirea raspandirii COVID-19”, se arata intr-un comunicat al unitatii medicale baimarene.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2