Coronavirus Maramureș: 194 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Conform informațiilor primite de la Grupul de Comunicare Strategică, în județul Maramureș în ultimele 24 de ore s-au descoperit 194 de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus. De la începutul pandemiei în județul Maramureș s-au descoperit 6868 de persoane infectate cu COVID-19.

La ora actuală rata de infectare în județ a scăzut la 3.55 la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore s-au retestat pozitiv alți 17 pacienți vindecați anterior.

În județ s-a înregistrat un singur deces din cauza COVID-19, o persoană de sex feminin din categoria de vârstă 60-69 de ani, aceasta a prezentat comorbidități.

Autoritățile județene și locale fac apel la populație să poarte mască și să țină cont de toate indicațiile ce vin din surse credibile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Emanuel

  Bună seara. De unde ați scos voi cifrele astea cu atati infectați azi în Maramureș? Cei de la comitetul Național Pentru pentru Situații de Urgenta au dat un număr de 2 infectați pe jud. Maramureș.

  Reply
  1. robert

   Este vorba de o eroare a aplicației care nu a înregistrat datele la nivelul județului nostru. În Maramureș sunt în total 6868 cazuri confirmate si 194 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. De asemenea, a fost înregistrat si un deces. Toate aceste date vor fi actualizate și reglementate, inclusiv la nivel național.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *