Corpul B de la liceul din Borsa va fi reabilitat (FOTO)

PNL

Proiectul de hotarare care prevede extinderea si modernizarea acestei cladiri a fost aprobat la ultima sedinta de Consiliu Local. De precizat ar fi faptul ca, in corpul B, la aceasta ora, invata 700 de copii.

“S-a propus reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea Liceului din Borsa, mai exact, corpul de cladire B, unde invata un numar de 700 elevi, cu toate fluxurile si anexele aferente, inclusiv dotarea spatiilor interioare si exterioare, racorduri, bransamente la utilitati, amenajarea spatiului exterior si imprejmuiri necesare.

Functiunile propuse au fost: sala pentru predarea bucatariei-cu sala de servire; anexe ale salii pentru predarea bucatariei-camera frigorifica, depozitare, vestiar; laboratoare pe specialitati; fizica, biologie-chimie-fiecare cu spatiu anexa proprie; sala multifunctionala; grupuri sanitare”, se arata in documentul emis redactiei noastre de catre Primaria Borsa.

In acelasi document s-a mai precizat faptul ca functiunile existente se vor pastra, de exemplu cele 11 sali de clasa, laboratorul de informatica, secretariatul, biroul directorului, sala profesorala, camera de serviciu, birourile administrative si casieria.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1