Corpul de control al premierului: In 2015 a fost sesizat Parchetul in 56 de cazuri pentru posibile fapte penale

PNL

dosare-documenteCorpul de control al primului-ministru a sesizat anul trecut Parchetul dupa ce, in urma a 56 de actiuni de control, a fost constatata existenta unor posibile fapte penale, informeaza AGERPRES.

“Corpul de control al primului-ministru a finalizat in 2015 un numar de 70 de activitati de control cu privire la aspecte generale sau specifice din activitatea unor autoritati ale administratiei publice centrale si locale si din activitatea unor companii controlate de catre stat din care: in cadrul a 56 de actiuni a fost constata existenta unor posibile fapte penale si au fost formulate, in mod corespunzator, sesizari catre Parchet (DNA, Parchetul General).

In urma a 11 actiuni de control au fost constatate doar deficiente administrative si au fost formulate propuneri de indreptare a acestora. In cadrul a 3 actiuni de control nu au fost constatate abateri de la prevederile legale”, se arata intr-o sinteza a raportului privind activitatea desfasurata de Corpul de control al primului-ministru in anul 2015 obtinuta de AGERPRES.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1